May 14, 2011

The Last Daughter :)

Salam.

Siapa tu? Dah ceritakan sebelum ni, tapi entri tu dah hilang. Ni merupakan entri yang dah di re'post'. Tapi, isi dah tak sama. Hilang sudah idea-idea nak menulis. Huhu. Tak larat dah nak cerita. 

Budak comey comot di atas adalah sangat manja. Puteri bongsu daripada 4 beradik yang semuanya perempuan.

Dan dia ialah tuan empunya blog sekarang ni. 
Kelakar kan? Muka innocent je. hua3.

k2, tak nak story lebih-lebih. Sebelum ni dah cerita banyak. :)


2 comments:

  1. sy pn suke nasi ayam mak awk.. sedapp..;)

    ReplyDelete
  2. hehe, cedap kan? cant wait to be at home again.

    ReplyDelete