December 15, 2012

Update Hadiah Contest | Saya sayang kamu, sahabatku !

Assalamualaikum w.b.t.

Alhamdulillah. Peserta Contest | Saya sayang kamu, sahabatku ! semakin bertambah. Lebih 60 orang peserta. Masing-masing mempunyai kisah yang sangat menarik dan ada juga menyentuh hati. :) Agak susah untuk memilih. Semuanya best-best. Tetapi tidak mengapa, masih berbaki 8 hari lagi. Bagi yang belum sertai, jom sertai cepat ! Hadiahnya?




Hadiah masih dalam penyediaan dan pencarian. Berita baik ! Hadiah bagi pemenang akan disediakan sendiri oleh saya. My humble handmade. Humble? Sesuai ke dalam penggunaan ayat tu? hehe. Abaikan. Kerja tangan biasa-biasa sahaja. Seboleh-bolehnya nak sediakan yang terbaik. Seperti yang dijanjikan, saya tetap kena nyatakan hadiahkan yang akan diberikan. p Tapi, maaf. Tiada gambar. Semua masih dalam penyediaan.

Antaranya ialah :

2 sets Mini Pillow
1 pair handphone stopper
1 pair handmade notebook/diary
1 pair friendship bracelet
2 handmade cards


Khas buat pemenang untuk dikongsikan bersama sahabat tercinta itu. Yeay ! Menarik tak? Moga-moga kamu semua suka. Maklumlah tiada sponsor. Semua sendirian berhad. Saja nak kongsi hasil kerja tangan sendiri dengan orang lain. :) Jika ada sebarang penambahan akan diberitahu kemudian. Doakan Cik EFEO murah rezeki yep. Boleh sediakan lebih lagi.

Kurang sihat kebelakangan ini. Doakan saya cepat sembuh juga. :)
Selamat malam semua.

Terima kasih sudi singgah dan sertai contest !


15 comments:

  1. Wah , hadiah menarik . Harap saya bertuah :D

    ReplyDelete
  2. wahh ! menarik . suka suka suka . :D

    ReplyDelete
  3. wah2. mnarik. if x menang pn, bleh x update gambar hadiah2 tu. adore ur handmade stuff :)btw, acc twit ahh pe? nk foloe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, untuk hadiah tu belum siap. ada barang dan bahan belum sampai sepenuhnya. InsyaAllah. maceh.

      my twitter
      https://twitter.com/EFarahah

      saja x letak kat blog.

      Delete
  4. hadiah dia memang menarik,, sweetkan if kongsi with kawan yg kita paling syg.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. maceh. i try to make something sweet. dapat erat kasih sayang :)

      Delete
  5. wah, sgt rajin ah cuti ni. :) byk juga hadiah. sweet la.

    ReplyDelete
    Replies
    1. rajin ke? biasa2 saja. at least buat sesuatu yang bermakna :)

      Delete
  6. syafakillah efeo.. moga cepat sembuh..

    ReplyDelete
  7. Best la adiah-2 tu.. ^_^ hope ade harapan la nak menang.. hope Miss EFEO cepat sembuh.. ;)

    ReplyDelete