January 21, 2018

TESTIMONI PREMIUM BEAUTIFUL X FAZURA

Assalamualaikum w.b.t. ♥

Rasa free hujung minggu ni nak share sikit pengalaman dengan Korset Premium Beautiful X Fazura. Dah dekat setahun jadi pengguna tegar Premium Beautiful. Ah mula pakai bebetul awal Mac 2017. Sampailah sekarang.

Ah NAIK 20KG kott lepas kawen. Bagai dipam-pam uolls.

Sebab tu duk cari Premium Beautiful nih. Kebetulan time tuh classmate zaman belajar dulu duk share dia pakai korset nih. Nak ada bentuk badan jugak sebab dah naik berat dengan sangat mendadak lepas kawen. 20 kg bukan sikit weh! Nangis tak berlagu. Husband dah geleng-geleng kepala dah kalau sebut bab nak kurus,  nak diet. Dah tau sangat bini dia cemana. Memang tahap hangat hangat je iolls nih.

Pandangan PERTAMA TENTANG KORSET, memang KOMPEM PANAS, mesti GATAL gila sebab bahan dia lace lace bagai, mesti JADI MERAH & PEDIH, mesti KETAT SENDAT sampai seksa nak ke tandas. Semualah. Tipu kalau cakap Ah tak pernah try pakai mana-mana korset atau pakaian dalam yang memeri tuh. Semua try. Ala-ala swimsuit pun penah beli, pastu berlubang kat part bawah. Kalau tak ada lubang tuh, cer bayang cemana nak bukak dari atas. Mungkin terkucil dulu kot. Tapi masalahnya yang tuh, kurang bersih.Tak yakin untuk solat. Sampailah Ah jumpa Premium Beautiful X Fazura nih.


Gambar kat atas ni, MAC 2017 bebetul genap 2 minggu sarung Premium Beautiful. Nampak agak ketara part PIPI dan PINGGANG. Bukan korset tu menguruskan, tapi mengawal selera makan. That's why boleh bantu mengurangkan berat badan sebab makan dah ingat dunia. Yang nampak bentuk tuh sebabnya korset ni alih lemak & letak pada tempat sepatutnya. Tak bersepah merata-rata gituu. 


 

 Dah tengok tak video nih? Ah dah berjaya kurangkan berat badan sebanyak 10kg tanpa senaman & diet yang berat. Serius, Ah memang mengaku, sangat liat bab senam senam nih, Balik kerja kompem tergolek je. Dah habes semua tenaga kat tempat kerja. Seminggu pakai korset nih, peluh keluar macam baru habis marathon padahal berjalan je. Alhamdulillah badan rasa ringan. Itu kot fungsi Far Infra Red yang diorang cerita yang ada kat korset nih. Ah mana nak percaya. Yelah, benda yang tak nampak kan. Tapi bila dah pakai, rasa sendiri cemana, sekarang dah percaya. hehehehe. Yang mana duk tanya betul ke tidak, korang cuba jelah.

Tak mau fikir panjang, so konsisten jelah dengan Korset Premium Beautiful X Fazura nih. Lagipun tak ada kesan buruk jangka panjang. Lagi cun ada lah. Kot ada nak try pegang & tengok dulu pun boleh. Nak try lagilah boleh. InshaaAllah Ah ke tempat korang. Untuk pembaca blog Ah, ada special discount tau sehingga RM500!

Klik link kat bawah nih,

Thanks korang!

xoxo,
Ah.

January 12, 2018

Hello 2018


Assalamualaikum w.b.t.  



Dah lama tak bersiaran. So I'm back! One of my new year resolution, kononnya nak akif berblog. Jadi, mohon doa semua untuk Ah terus istiqamah sepanjang tahun ni dan tahun tahun yang seterusnya. Rasa rugi sangat bila dah lama tak tulis sesuatu kat sini. Sebab bila jenis short term memory ni, memang susah lah. Cepat lupa. Nak throwback pun payah.



Walaupun tidak di blog, Ah still aktif di Facebook dan juga Instagram. Jemput follow tau. Both FACEBOOK & INSTAGRAM: ENGKU FARAHAH. Thank you in advance tau! See you in my next entry ya. InshaaAllah will update about my 2017 review soon. 

Till we meet again guys!




June 1, 2017

IKLAN RAYA | Premium Beautiful 2017

Assalamualaikum w.b.t. ♥ 


Dah tengok Iklan Raya Premium Beautiful 2017? Scroll, dan klik PLAY. 


Best ke best? Sentapppp gitu. Sakitnya tuh disini.



Haa, nganga habisss adik-beradik, ipar duai, sedara mara uolls tengok uolls letops sangat raya nanti.


So, uolls yang dah sarung sesiap PREMIUM BEAUTIFUL tuh, jadilah 'Penyelamat'. Selamatkan adik-beradik, ipar duai, sepupu sepapat korang tuh. Pakatpakat sarung PB sementara ada PROMO RAYA 2017!


 

#Selamattt Ah dah sarung sesiap! Selamattt juga dah tolong kawan-kawan ready sesiap #BodyRaya. Now turn uolls! 



Grab PROMOSI RAYA PREMIUM BEAUTIFUL 2017
Jimat sehinga RMXXX. Siap ada FREE GIFT. 

Cantik, sihat di hari raya.

#Selamattt Hari Raya in advance!

  • Nak cuba? Percuma je. Free consultation untuk pemakaian yang betul beserta dengan tips kurus.
  • Nak tengok dulu? Boleh, jom set appoinment. Tak WAJIB beli.
  • Nak jadi agen? Terpaksa dapat income sekurang-kurangnya 4 angka setiap bulan.
  • Nak beli? Jom hubungi terus untuk REBUT PROMOSI RAYA 2017.

 Hubungi 
013.920.7460 (Whatsapp)
PB Expert Farahah
Member of TLC Platinum Club
 Selaku PBExpert bergerak keseluruh semenanjung Malaysia.
terutamanya Terengganu & Negeri Sembilan.

#PremiumBeautifulTerengganu
#PremiumBeautifulNegeriSembilan
#TopLeadersCircle