December 31, 2012

Top 20 | Contest Saya Sayang Kamu, Sahabatku :)

Assalamualaikum w.b.t. ♥

Selamat pagi semua! Pagi terakhir bagi tahun 2012. :) Dah buat azam baru sempena 2013? Hehe, ke dah ada yang buat waktu awal Muharam lagi? Bagus, bagus. Moga segala azam yang ditetapkan dapat dicapai. :) Amin, amin.

Pertama sekali, saya ingin memohon ampun dan maaf atas keterlewatan bagi mengumumkan senarai pemenang. Pasti ada yang tertunggu-tunggu. Maaf ya. Betul-betul susah nak buat pilihan. Banyak sangat yang menarik hati. Ohh.

Sedikit review, yang menariknya, kebanyakan dari mereka mempunyai nama hampir sama. Apa ea? Lupa dah. Ada juga yang mempunyai nama ayah lebih kurang sama, huruf pertama bagi nama pun sama. Same as me. Even my best friend and I pun mempunyai nama yang lebih kurang sama. Pernah suatu hari ada yang tertukar nama kami.

Me : Engku Farahah 
My Friend : Nurul Farhana 

Then hasilnya : Engku Farhana :D

Mana-mana pun boleh.

Dan juga kebanyakkannya tak sangka jadi kawan. Mula kenal masa daftar, masa form 1, form 4. Lepas tu jadi kawan sekepala, gila-gila. Indah sungguh persahabatan tu kan. Terima kasih kepada semua yang ikhlas bercerita, sehingga tidak sedar bahawa entri panjang lebar. Tidak mengapa. Tak salah berkongsi cerita. :)

Terima kasih juga kepada semua yang sudi menyertai CONTEST ini. Tujuan utama bukan hendak mengumpul ribuan followers, sebab itu tidak menwajibkan peserta follow blog ini. Just want to share the happy feeling of having friends by our side. Suka tengok semua gembira. Kalau boleh nak berikan semua orang hadiah, tetapi masa sangat suntuk.

Dengan berbesar hati, saya umumkan top 20. Sebelum tu nak beritahu sesuatu. Doa-doa anda telah dimakbulkan. Dan saya ada rezeki lebih sedikit. Jadi kesemua top 20 bakal memenangi sekeping kad buatan tangan, ikhlas dari saya, Miss EFEO. Just a simple one.

Present to you, the TOP 20 : I put the URL in random. One of them is the winner. Not gonna tell you yet. Will update soon.
  1. http://ladymimie2706.blogspot.com/2012/11/contest-saya-sayang-kamu-sahabatku.html
  2. http://radindafina.blogspot.com/2012/11/contest-saya-sayang-kamu-sahabatku.html
  3. http://croptodope.blogspot.com/2012/11/contest-saya-sayang-kamu-sahabatku.html
  4. http://aminahazam.blogspot.com/2012/11/contest-saya-sayang-kamu-sahabatku.html
  5. http://dieylapunyerblog.blogspot.com/2012/12/contest-saya-sayang-kamu-sahabatku.html
  6. http://www.ordinarygurl-sue.my/2012/12/contest-saya-sayang-kamu-sahabatku.html
  7. http://sayacikamal.blogspot.com/2012/12/contest-saya-sayang-kamu-sahabatku.html
  8. http://stopsayingaboutmeokay.blogspot.com/2012/11/contest-saya-sayang-kamu-sahabatku.html
  9. http://amyrahartawan.blogspot.com/2012/11/contest-saya-sayang-kamu-sahabatku.html
  10. http://whenicallmynameshikin.blogspot.com/2012/12/contest-saya-sayang-kamu-sahabatku.html
  11. http://wanfarahnaimah.blogspot.com/2012/12/contest-saya-sayang-kamu-sahabatku.html
  12. http://biehaabdul.blogspot.com/2012/12/contest-saya-sayang-kamu-sahabatku.html
  13. http://finggi.blogspot.com/2012/12/contest-saya-sayang-kamu-sahabatku.html
  14. http://xiaoaiwen.blogspot.com/2012/12/contest-saya-sayang-kamu-sahabatku.html
  15. http://hananhadila.blogspot.com/2012/12/contest-saya-sayang-kamu-sahabatku.html
  16. http://www.aingraphic.my/2012/11/contest-saya-sayang-kamu-sahabatku.html
  17. http://picturefinding.blogspot.com/2012/11/contest-saya-sayang-kamu-sahabat-ku.html
  18. http://kutahukuadamu99.blogspot.com/2012/11/contest-saya-sayang-kamu-sahabatku.html
  19. http://tirahmaganda.blogspot.com/2012/11/contest-saya-sayang-kamu-sahabatku.html
  20. http://iniepiloginsan.blogspot.com/2012/12/contest-saya-sayang-kamu-sahabatku.html

Yeay, tahniah ! 
Kepada semua yang tersenarai di atas, pm me your details, here, engkufarahah@gmail.com

Sorry for the late update. Got soo many things to do.

:) Take care.

21 comments:

  1. Tahniah buat semua pemenang dan utk penganjur tahniah kerana tlh menganjurkan contest yg ohsem ni..huhuh :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Cikgu. alhamdulillah :) terima kasih kepada semua peserta. tanpa mereka, tak jadi jgk contest ni. :)

      Delete
  2. Replies
    1. nama, alamat dan no.fon. :)itu sahaja.

      Delete
  3. nak bgi details ape?? no Top 20 tu ke?? and nak Pm tu kat mane?? camne nk PM kat engkufarahah@gmail.com?? tak pernah guna lagi >< Amie no 4 ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, sory. email me..at engkufarahah@gmail.com :) just received your email Amie. tq. :D

      Delete
    2. Okayy.. dah antar.. :) terima kasih ye... ^^

      Delete
  4. Wahh ! terbaikk lah . nnt kite pm miss EFEO yg super super Ohsem . :D azilah_abdullah99@yahoo.com .

    ReplyDelete
    Replies
    1. maceh, email nama pnuh, alamat dan no.fon yup :)

      Delete
    2. Alhamdulilah . Da htr da . tq Miss EFEO ^_^ loppyuu .

      Delete
  5. eh...tirah pon ade...yeay....terima kasih miss EFEO...HIHIHI...
    dah kasi details....kalo dh dapat, reply email taw...hihi

    ReplyDelete
  6. waa... tak sangka tersenarai.. :) Maceh... Dah send detail.

    ReplyDelete
  7. nom 11 . ^^ terharu . thanks efeo

    ReplyDelete
  8. arghh, so eksaited. i've sent you my email. thanks :)

    ReplyDelete
  9. hadiah ap yeee
    still misteri lg kew
    huu

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah, tp sue baru check :( terlambat x ?

    ReplyDelete
  11. alahai..tak termasukla pulak huhu..takpe next time hopefully ade lg contest ye dik

    ReplyDelete
  12. Makluman ,
    akak EFEO , blog kite dah tukar link yg 18 tu .
    http://kutahukuadamu99.blogspot.com/2012/11/contest-saya-sayang-kamu-sahabatku.html
    kpd : http://kupukupupink99.blogspot.com/2012/11/contest-saya-sayang-kamu-sahabatku.html . TQ^^

    ReplyDelete
  13. miss efeo, saya dah email lama, tp tkde respons.. saya yg no. 8 tu..

    ReplyDelete