May 11, 2011

sangat 'pack'lah!!

Salam.

Okeyh. Last time saya cakap jadual exam belum keluar lagi . For this time, nah! hamek tu . Jadual exam yang tersangat pack [ for me la, yang memang sure malas study ni] .


Huhu, apalah nasibku . Dont know how to arrange them . ;( Study.study. First sem ni kena skor lebih sket. "Major matematik ni susah".. Arghh. Ayat tu memang kasi pening kepalaku . Takot + berdebar + panik .   

For now, tengah focus on Mathematics Education Curriculum ni ha, atau dalam BMnya Kurikulum Pendidikan Matematik . Yes, sangat bosan kan? Apakan daya . Subjek ni wajib ambil untuk pelajar major matematik . Semester ni tak banyak kira-kira sebab semuanya berdasarkan teori . Semua subjek pasal teori + fakta + history.

History? Nightmare lah. Serius tak suka sejarah . [tapi nasib still dapat A masa SPM dulu.]  Ingatkan dah tak jumpa benda-benda ni...last-last ada jugak . Dah tak boleh nak lari ke mana dah . Sejarah tu penting, kan? Supaya kita dapat buat refleksi, sama ada baik atau buruk . Yang baik dicontohi dan yang buruk dijadikan teladan. hehe.

Ok.ok. stop berceloteh sekarang . Masa untuk menelaah. [skemanya ayat]. Jumpa lagi nanti ya . Nak story pasal zaman kanak-kanakku yang sememangnya comel comet . ;p


2 comments:

  1. phew.. mmg amat pack. huhuhu.. k2. Study molek. Good Luck yea. cant wait for ur crite kanak2.. budak tomey + demok. ^^

    ReplyDelete