December 23, 2010

::Survey :) ::

Salam.

Okeyh, princess nak isi masa petang ni dengan menjawab soalan survey oleh salah seorang blogger di Malaysia ini. Nak tahu dengan lebih lanjut, klik SINI ya. ;)


Untuk jawab soalan2 survey tu, ada syarat2nya pulak.


Syaratnya2 adalah seperti dibawah :-

1) Hanya terbuka kepada yg memiliki blog sahaja dan warganegara Malaysiasahaja.
2) Terbuka kepada semua jantina, keturunan, bahasa dan juga jenis blog yg anda miliki.
3) Hanya 1 servay yg boleh dijawab untuk setiap 1 blog.
4) Tak perlu jadi follower blog Mah@mahu.
5) Tak perlu Tag kawan2 blog anda.


Ok, masa untuk menjawab soalan da tiba. [kena jawab dengan jujur ni ;D]

1) Apakah jenama telepon bimbit yg anda gunakan sekarang?
    Sony Ericsson
   
2) Apakah jenama komputer riba yang anda gunakan sekarang?
     Acer
  
3) Apakah jenama kamera digital yang anda gunakan sekarang?
    Sony
    
4) Apakah saluran jalur lebar yg anda gunakan sekarang?
    Celcom
   
5) Apakah jenama pakaian yg anda selalu beli sekrang?
     Adidas
  
6) Di manakah restoran/cafe yg selalu anda singgah untuk makan?
     KFC
   
7) Di manakan gedung membeli belah yg selalu anda kunjungi?
    Giant
  
8)  Apakah saluran radio tempatan yg selalu anda dengar?
    a) HotFM
   
9) Apakah saluran TV tempatan yg selalu anda tonton?
      TV3
    
10) Apakah jenama pewangi badan yg anda gunakan sekarang?
     Burberrys
    
11) Apakah jenis bahan bacaan yang anda selalu baca?
     Remaja
     

Pesanan penaja:
 Anda hanya boleh pilih 1 jawapan sahaja untuk setiap soalan. Selamat menjawab kepada blogger2 semua dan terima kasih kerana sudi menjayakan servay ini. Semoga di masa akan dtg kita lebih bekerjasama dan maju jaya. 

Di harapkan dapat diwar-warkan kepada semua rakan2 blogger yg lain hanya untuk blogger sahaja.


3 comments:

  1. ni terbuka pada sape2 jer eh ?nk jawab jugak aci tak. tengah bosan ni :P

    ReplyDelete
  2. iye..terbuka pada semua blogger ;) sila jwb yer..

    ReplyDelete