January 22, 2011

::Meeting again and again::

Salam.

Hi semua! Dah lama princess tak menulis blog dan ber'blogwalking'...sangat rindu semua ;) Minggu lepas amat sibuk. Biasalah, hidup di maktab perguruan sememangnya banyak aktiviti.


16 Jan 2011

Ada dua perjumpaan @ mesyuarat penting:

Untuk pertama kalinya, perjumpaan semua pelajar PISMP Matematik IPG KDRI bersama Ketua Jabatan & pensyarah2 matematik2. First time jumpa keluarga besar kami. Hehe, agak teruja sekejap. Sebelum ni tak berapa kenal dengan senior2, sekarang barulah sedar..[ooo, itu senior ke?] [lahh, ingatkan unit sains..] hehe, macam2.

Agenda penting:
- Pembentangan pencapaian pelajar semester lepas
- Pembentukkan AJK untuk kelab Unit Matematik IPG KDRI

Perjumpaan kedua pulak, Unit Pengurusan Gerko. Untuk projek besar semester ni, kami terpaksa bergabung dengan uni2 laen. Sebanyak 7 unit akan terlibat dalam projek kali ni. Aktivit ape yang akan dijalankan? dan di mana? hurm, semuanya masih dalam perbincangan. Malam esok ada meeting skali lagi.
18 Jan 2011

Raptai penuh aktiviti merentas desa peringkat maktab. Agak kesemputan seketika. Dah lama sangat tak lari jauh2. Tapi nasib baik la sebab selalu jogging area maktab. Tahan lah sket. Yang betul punya 20 hb ni ;)

No comments:

Post a Comment