April 24, 2017

PREMIUM BEAUTIFUL TERMURAH 2017

Assalamualaikum w.b.t. ♥ 

Premium Beautiful merupakan sejenis korset atau bengkung moden lah senang cerita. Korset ni dah diikhtirafkan sebagai SUPERBRAND. Tak hairanlah dah 25 tahun berada di pasaran. Premium Beautiful didatangkan dengan tiga bahagian. Masing-masing ada kelebihan tersendiri dan bergantung kepada keperluan si pemakai. Haa, pakai bukan sebab nak kurus, nak cantik je tau, tapi fokus pada kesihatan jugak.
  1. Long Bra 
  2. Waist Nipper
  3. Long Girdle





1. LONG BRA

Paling nak puji, material dia memang lembut ala-ala sutera gitu. Pad pun lembut sangat. Getah memang kuat sama macam jenama terkenal, TRIUMPH. Ah memang pengguna tegar TRIUMPH sejak zaman anak dara. Bila terjumpa Premium Beautiful ni, terus jatuh cinta. Thumbs up! Untuk mommy dalam pantang, boleh tingkatkan penghasilan susu tau.



2. WAIST NIPPER

Haa, ini part paling best! Bengkung perut moden gittew. Kemas je dia balut badan kita. Waist Nipper ni ada 7 tetulang yang membantu untuk menyokong tulang belakang & postur badan. Sangat sangat berkesan untuk orang slip disc. Kesan seawal sehari. Macam tak percaya kan? Nanti Ah share mengenai orang slipped disc yang pakai & jadik!! Sebab kawan Ah sendiri yang pakai. 

 Memang ada tali temali kat belakang tu, tapi PB Expert akan adjustkan siap2 untuk awak, tinggal cangkuk yang depan tu je. Taraaa, da siap!
 

3. LONG GIRDLE

Ni ke hat seluar ketat ketat tu? Tak ketat awak eh, kemasss je sebab dia grip habis. Naikkan aset sedia ada awak awak tu. Regangan dia 360 darjah. So memang tak risau kalau kalau ketat kat pinggang & kaki seluar je. Memang tak bergulung, dan memang tak ada bekasan getah pinggang dan kaki seluar. So, tak ada lah kesan merah dan gatal. Pakai seluar pun tak nampak kaki girdle awak. PB Expert akan ukur, tak ketat, tak longgar. Sedang sedang elok. Ala-ala legging je. 

Nampak tak kat mana je ada lace? Haa kat situ lah banyak FIR, Far Infra Red Rays. FIR ni akan masuk sedalam 3 cm ke dalam kulit kita dan berfungsi untuk pecahkan lemak-lemak dan melancarkan perjalanan darah. Sebab tu, period lancar, senggugut pun hilang.



As beauty consultant, Ah akan suggest ikut masalah yang korang hadapi. Sama ada masalah wanita, sakit belakang, slip disc, nak kurus, sembunyi lelemaks atas dan bawah.

Do contact me,
013.920.7460 
PB Expert Farahah
engkufarahah@gmail.com

Harga ikut SAIZ awak awak. Kita ukur dan kira siap-siap untuk awak.
and paling best
ada  voucher, discount & FREE GIFT 
 menanti korang sempena nak raya ni!!



No comments:

Post a Comment