February 19, 2011

Saya Mahu Header Baru

Salam.

Malam ni princess free sket.. bukan free sebenarnya tapi belum mengantuk..dan teringin pulak nak join satu contest menarik ni..


Yeah, itulah nama contest tu.
"Saya Mahu Header Baru" yang dianjur oleh Diqwan.

Syarat2nya:
Follow blog Diqwan.
Buat satu entri, cerita pasal header impian korang.
(Kalau nak review blog pun takde masalah, tapi yang atas tu kena buat).
Tinggalkan link entri korang di ruang komen.
Terbuka untuk semua orang.

Pemenang:
10 yang terbaik akan menang. Jika ramai yang sertai, jumlah pemenang mungkin dinaikkan.

Okey, header impian princess...simple & sweet. Ala2 fairytale sket sebab nak sesuaikan dengan nickname 'princess'. Sangat suka warna putih, pink, baby blue and hitam. Sebenarnya dah lama nak tukar header baru, tapi tak expert sangat nak buat & tak de kesempatan masa. Teringin sangat nak mintak tolong orang buatkan tapi segan.huk3. Jadi, jalan terbaik, join contest ni ;)) Kalau bleh nk kekal nama blog ni, "I'm Your Princess, but not a real one" .. i'm a fake princess.. Hope boleh dapat header impian ni. ;)

Kepada sesiapa yang nak join, jom la klik SINI.


8 comments:

  1. boleh je join, tapi macam konfius sikit, nak tulis apa ni kat header, kurang jelas. maaf ek?

    ReplyDelete
  2. tak pape..tulis je tajuk "i'm your princess" ..itu saje. tq.

    ReplyDelete
  3. http://i303.photobucket.com/albums/nn157/baldi_gambar_aku/princess.png

    ReplyDelete
  4. thnks alot.. dah dapat dah. sangat teruja ni. ;)

    ReplyDelete