February 20, 2011

::Princess dapat header baru! Thanks Diqwan::

Salam.

Hehehe, sangat teruja ni sebab baru je dapat header baru yang dibuat khas utk princess oleh Diqwan yang baik hati. Baru je sertai contest, "Saya Mahu Header Baru" beberapa hari yang lepas, sekarang princess dah dapat.

Jom tengok header baru princess:


Hehe, cute kan? 
girlish + sweet.
nak buat sendiri memang tak mampu la.
Princess dah pasang dah pun, tapi tak pandai nak center kan die.hehehe.
Anyway,
Thanks a lot ya ;)

4 comments:

  1. welcome, kalau nak saya centerkan add dekat fb, akunerd@yahoo.com. kalau nak la, tak paksa. boleh bincang dekat msg.

    ReplyDelete