February 10, 2011

:: FANTASYZ: Elisa ::

sangat2 terharu..
[kenapa ye kebelakangan ni asyik entri terharu je kan..]
hehehe~
apa2 pun layan je la ye ;)

sambil2 berblogcrawling..

terjumpa ini:


hehe..one of my bestfriend wrote this in her blog
and she's Engku Elisa..
one of FANTASYZ group member ;)

tak sangka ye kamu masih tak lupa semua tu. Kami baru sahaja rapat sejak form 1 walaupun kami bersekolah rendah di sekolah yang sama dan berada kelas yang sama waktu tu. hehe. Lisa ni pendiam sikit dan nampak macam pemalu, so takot la nak kenal. bila dah kenal.. pemalu ke? haha, langsung tak..Ok, sejak sekolah rendah dia memang sangat pintar.. salah seorang best student sekolah. x ley lawan dia la. Lisa jugak cantik ye. Ramai kot orang nak usha dia zaman sekolah dulu bila kami jalan sama2. Dia je, saya tak sebab saya chubby sikit. ;p Kami dikatakan kembar dan juga sepupu disebabkan mempunyai eyebrow yang lebih kurang walaupun hakikatnya tak sama pun, dan juga sebab nama kami lebih kurang sama jew.. macam ada pertalian yang sangat rapat ;)

Engku Farahah + Engku Elisa
Sepupu?
tidak...malah lebih dari itu ye..
kami BFF :)

Yess, she's my deskmate for 2 years :) kami berpisah kelas sewaktu form 3 tapi kami tetap rapat. rehat sama2 dan balik sekolah sama2. ikatan tak pernah putus. Bila cikgu tak masuk kelas je, kami pasti pergi melepak di suatu tempat. Bila form 4, lisa berpindah ke MRSM PC :( huhu. sangat sedih waktu tu. Tapi pape pun, kami sentiasa menghubungi antara satu sama lain menerusi call, sms, friendster [waktu tu zaman kegemilangan friendster] and for now facebook.

Tamat je sekolah menengah, lisa sambung belajar di IB, Banting. Sekarang dah habis dah dan menunggu masa untuk sambung pelajarannya dalam bidang perubatan di Ireland :) A doctor-to-be. InsyaAllah. Semoga Allah melancarkan perjalanan kamu.

Gambar terbaru kami sewaktu kuar sama2 CNY yang lepas ;)

Sayang kamu, <3

2 comments:

  1. Baru baca ni...hehe...sbb hilang link blog kamu..comel gler blog kamu..hehe..rajen!it's really feminine!heeeee... thanks for the entry..

    ReplyDelete
  2. hehe, tq sbb sudi singgah. xde la feminine sgt pown. sbnarnya da agk bosan ngn layout ni.. skrg tgah usha layout yang ok2 sket, tp still x jumpa.

    ReplyDelete